Dunlop Geomax MX 52

  Geomax MX 52
  Dunlop  Geomax MX 52
  Dunlop

  O anvelopă nou dezvoltată pentru teren mediu-dur și desăvârșită în mediul cel mai competitiv de curse pentru motociclete din lume.

  O performanță la frânare îmbunătățită și stabilitate în viraje, obținute datorită dezvoltării Modelului Direcțional al blocurilor (anvelopa față MX-52). Datorită Sistemului de Control al Presiunii al Carcasei Anvelopelor (CTCS) s-a îmbunătățit precizia direcțională și stabilitatea menținerii direcției de mers.

  Un control mai bun al anvelopei spate la viteză, tracțiune îmbunătățită și o stabilitate crescută a menținerii direcției, toate datorită blocurilor centrale dispuse în zigzag. Datorită Tehnologiei Blocurilor pentru Viraje Progresive s-a perfecționat controlul la alunecare și aderența în viraje. Blocurile centrale oferă o tracțiune excelentă și o durată de uzură pe teren dur extinsă (anvelopa spate MX-52).

  Cauciucul anti-șoc reduce ricoșeurile și este foarte bun pentru teren dur (anvelopa spate MX-52). Noile blocuri laterale îmbunătățesc virajele și maximizează pilotatul pe terenuri dure (anvelopa spate MX-52).

  Pentru moment acest produs nu este in stoc
  Livrare gratuită*
  Timpul de livrare este de 2 - 7 zile lucrătoare**
  Perioadă de returnare de 14 zile
  Peste 230 stații de montaj partenere
  *Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.
  **Mai mult de 90% din comenzile plasate ajung la clienți în timpul de livrare specificat.
  Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
  Accept