Plata si livrarea

  www.cauciucurimoto.ro e un serviciu on-line pus la dispozitia dumneavoastra de SC Delticom OE SRL, Timisoara, Romania,

  Toate preturile afisate au inclusa taxa pe valoare adaugata (TVA).

  Noi simplificam achizitionarea cauciucurilor. Economisiti timp si bani si noi livram cauciucurile la usa dumneavoastra. Daca solicitati un service de montare, va propunem o serie de companii din apropierea dumneavoastra ce se ocupa cu montarea cauciucurilor.

  Alegeti intre doua variante de livrare:

  1. Cauciucurile sunt livrate direct la domiciliul dvs. Noi livram la aceeasi adresa la care trimitem si factura. Puteti monta cauciucurile singur sau puteti apela la un service (statie de montare).
  2. Cauciucurile pot fi trimise de asemenea la o adresa alternativa. In acest caz, va rugam sa specificati adresa de livrare si persoana autorizata sa primeasca cauciucurile in numele dumneavoastra.

  Termenul normal de livrare este intre 7 si 10 zile lucratoare. 90% din comenzile noastre sunt livrate in 10 zile lucratoare (ATENTIE! Termenul de livrare depinde de disponibilitatea cauciucului comandat).
  Daca aveti intrebari legate de termenul livrarii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la cauciucurimoto@delti.com.

  Preturile includ TVA si transport pe teritoriul tarii.

  Optiuni de plata

  • Platiti cu usurinta prin card de credit. Acceptam Visa si Mastercard. Dumneavoastra introduceti datele cardului, noi livram si debitam cardul dupa livrare. Platile sunt procesate de catre noi.
  • Platiti prin card de debit. Acceptam carduri Visa Electron si Maestro. Dumneavoastra introduceti datele cardului, noi livram si debitam cardul in momentul comandarii. Platile sunt procesate de catre noi.
  • Prin transfer bancar.Transferati suma de bani in contul care apare pe factura. Dupa ce s-a realizat transferul, vom livra cauciucurile. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinul de plata prin fax la numarul de mai jos. Datele noastre bancare sunt:

   Nr. de inm. ORC: J35/1428/2004

   Cod de inregistrare fiscala: RO24414450

   Cont bancar:

   Delticom OE S.R.L.
   Raiffeisen Bank Agentia Timisoara - Retail
   Numar de cont (IBAN):
   (RON) RO65RZBR0000060017026409
   (EUR) RO11RZBR0000060017026411
   Swift: RZBROBU

  • PayPal
  • Plata cu moneda Bitcoin sau Bitcoin Cash prin Bitpay - Ai nevoie de un Portofel Personal Virtual Bitcoin disponibil sub forma unei aplicaţii pentru telefonul mobil sau al unui program pentru PC. Plata se efectuează prin introducerea unei adrese şi a sumei care trebuie achitată. Poţi obţine monede Bitcoin drept plată pentru bunuri sau servicii, le poţi achiziţiona de la un punct de schimb Bitcoin ori le poţi schimba cu o altă persoană sau din operaţiunea de minerit.
  • Trustly - Selectați banca și vă puteți conecta printr-o conexiune sigură, criptată. Alegeți contul din care doriți să plătiți (de exemplu, contul dvs. de economii sau contul curent). Acest serviciu nu necesită descărcări sau înregistrări. Pur și simplu vă conectați la banca dvs. online și alegeți ce cont bancar doriți să utilizați.
  • Revolut - Plateste simplu si rapid prin aplicatie cu cardul tau emis de Revolut 

  Adresa noastra:

  Delticom OE S.R.L.
  Str. Anca Popa 3
  300299 Timisoara
  Romania

  Telefon: 0318 110 788 (de luni pana vineri intre orele 7.00 - 22.00)

  Va rugam sa nu returnati cauciucurile la aceasta adresa . Nu putem accepta cauciucurile livrate la aceasta adresa. Va rugam sa ne telefonati sau sa ne contactati prin email la cauciucurimoto@delti.com. Vom veni sa colectam cauciucurile.

  Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
  Accept