Bridgestone E08Z YEK / Regen/Soft

  E08Z YEK / Regen/Soft
  Bridgestone  E08Z YEK / Regen/Soft
  Bridgestone

  Veritabile anvelope de ploaie, deopotrivă pentru piloții profesioniști și amatori. Precum la toate produsele Bridgestone pentru curse, tehnologia vine direct de pe pistele de curse, testată și dezvoltată de piloții de frunte ai lumii. De asemenea disponibilă cu secțiune de 170 pentru tipurile de 600 cc mai vechi cu jantă de 5'.

  Tururi de pistă rapide

  Nu lăsați ploaia să vă diminueze performanțele. Porniți în cursă chiar și în cele mai grele condiții, grație veritabilei tehnologii pentru anvelope, provenite direct de pe pistele de curse.

  Performanţe incredibile pe teren umed

  Construite să despice apa de suprafață, anvelopele de ploaie premium Bridgestone vă oferă încrederea pentru a forța limitele motocicletei dvs., chiar și în condiţii de umiditate.

  Aderență remarcabilă

  Optimizate pentru condiții de frig și umiditate, anvelopele de ploaie Bridgestone au compounduri mai moi care aderă literalmente la pistă, oferindu-vă forţa de frânare de care aveți nevoie pentru menținerea direcției și abordarea virajelor.

  Viraje superioare

  Profilele coamei asigură o ținută de drum incredibilă atât în linie dreaptă, cât și în viraje, chiar și în condiții de umiditate.

  Flexibilitate și control

  Mențineţi controlul în fiecare viraj cu anvelope care oferă cel mai mare grad de libertate la alegerea traiectoriilor în viraje.

  Pentru moment acest produs nu este in stoc
  Livrare gratuită*
  Timpul de livrare este de 2 - 7 zile lucrătoare**
  Perioadă de returnare de 14 zile
  Peste 230 stații de montaj partenere
  *Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.
  **Mai mult de 90% din comenzile plasate ajung la clienți în timpul de livrare specificat.
  Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
  Accept