Nokian WR D4 205/55 R16 91H

Nokian

Producator de cauciucuri din Finlanda specializat in cauciucuri de iarna. Produse de calitate superioara in segmentul de preturi medii.

Nokian WR D4

Oferim doar cauciucul. Daca in poza apare si janta este doar simbolic.

La noi doar doar 356,80 RON
Transportul si ambalajul sunt incluse in pret!

Adauga in cosul de cumparaturi


disponibilitate:In stoc
Cauciucuri: Cauciucuri de iarnaCauciucuri de iarna
Marcaj M+S
cu simbol fulg de nea cu simbol fulg de nea
EAN:6419440137100
Articolul nr. :R-281853
Viteza:H: aceasta anvelopa este avizata pentru viteze de pana la 210 km/h omologat
Rezultatele testelor Profil WR D4:
Testcauciucuri.com
AUTO BILD (german)
Auto Express
Auto Zeitung (german)
GTÜ Gesellschaft für Technische Überwachung mbH (german)

Tehnologie destul de silențioasă a peretelui lateral

Componenta specială a acestor pneuri este cauciucul special proiectat și integrat între peretele lateral și filtrele de rulare, care îndepărtează zgomotul și vibrațiile ce sunt transmise de pe suprafața drumului către interiorul autovehiculului prin intermediul peretelui lateral.

Indicatorii de siguranță pentru anvelopele de iarnă Nokian cu fulg de zăpadă îmbunătățesc siguranța și confortul în timpul conducerii.

Indicatorul de siguranță cu fulg de zăpadă din anvelopa de iarnă Nokian WR D4 îmbunătățește siguranța în timpul iernii. Acesta indică adâncimea benzii în milimetri, afișând valoarea cu numere de la 8 la 4. Numerele dispar unul după celălalt, atunci când pneul este uzat, iar adâncimea benzii de rulare scade. Fulgul de zăpadă rămâne vizibil până la 4 milimetri. Dacă nu mai este vizibil, atunci anvelopele de iarnă trebuie înlocuite pentru a asigura un nivel suficient de siguranță mașinii. Șanțurile trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 4 milimetri pentru a asigura o aderență suficientă pe zăpadă și pentru a preveni acvaplanarea și deraparea autovehicului pe noroi. Compania producătoare de anvelopele Nokian a dezvoltat și brevetat indicatorul de siguranță pentru iarnă. Niciun alt producător de anvelope nu are această caracteristică inovatoare.

Rezultatele testelor Profil WR D4

2984 1 Auto Zeitung Auto Zeitung 09/2016

Recomandati produsul mai departe

Inapoi la rezultatele cautariiEticheta pentru anvelope / Clasa de eficienta

Label: C-A-69

Etichetare UE anvelope / Clase de eficienta

Uniunea Europeana a introdus prin ordonanta (nr. 1222/2009) etichetarea UE a anvelopelor in mod obligatoriu si identic pentru toate statele membre UE. Este valabila pentru anvelope de automobile, anvelope de utilitare usoare precum si anvelope pentru utilitare grele, care au fost produse dupa data de 01.07.2012.
Anvelopele sunt clasificate in etichetarea anvelopelor UE prin intermediul a trei caracteristici de performanta: eficienta in combustibil(litere de la A la G), aderenta pe umezeala (litere de la A la G)si externa emisie de zgomot (decibel).

Nu sunt afectate de marcarea cu etichete de anvelopa UE urmatoarele: anvelope resapate, anvelope profesionale Off-Road, anvelope de cursa,anvelope cu dispozitive suplimentare pentru imbunatatirea tractiunii cum ar fi d.e.anvelope cu nituri (spikes), pneuri de rezerva de tipul T, anvelope speciale pentru montarea pe vehicule, care au fost inmatriculate inainte de 1. octombrie 1990, anvelope cu viteza maxima admisa de 80 km/h,anvelope cu jante cu un diametru nominal mai mic sau egal cu 254 mm sau mai mare sau egal cu 635 mm.
Cu aceasta ordonanta, UE doreste sa promoveze pe de-o parte eficienta economica si ecologica in traficul stradal, precum si sa mareasca siguranta pe sosea, pe de alta parte sa ofere consumatorului mai multa transparenta a produsului si sa serveasca in acelasi timp ca ajutor activ de luare de decizii.

Specialistii critica faptul, ca eticheta de anvelopa UE reflecta prea putine caracteristici ale produsului. Anvelopele dispun de mult mai multe insusiri de produs importante si relevante pentru siguranta, cum ar fi insusiri de acvaplanare, stabilitatea rularii, durata de viata, caracteristici de frânare pe carosabil uscat si umed, comportamentul in conditii de iarna s.a..
Producatorii de anvelope atrag atentia asupra faptului, ca si in continuare rezultatele de testare ale diverselor institutii si reviste de specialitate ramân un mijloc important de informare pentru consumatorul final. Acestea testeaza de regula nu numai cele trei caracteristici de produs, inscrise pe eticheta de anvelopa UE, ci si pâna la 11 alte insusiri de produs, relevante pentru siguranta.

avantajele noastre

livrare rapida
livrare rapida
30 de zile politica de returnare
30 de zile politica de returnare

metodele noastre de plată

visamastercardamexpaypalbanktransferssl

cauciucurimoto.ro - o ofertă de Delticom AG