Goodyear EfficientGrip Performance 205/55 R16 91V

Goodyear

Producator de cauciucuri din America. Produse de calitate superioara.

Goodyear EfficientGrip Performance

Oferim doar cauciucul. Daca in poza apare si janta este doar simbolic.

La noi doar doar 243,90 RON
Transportul si ambalajul sunt incluse in pret!

Adauga in cosul de cumparaturi


disponibilitate:In stoc
Cauciucuri: Cauciucuri de varaCauciucuri de vara
EAN:5452000655622
Articolul nr. :R-234536
Viteza:V: aceasta anvelopa este avizata pentru viteze de pana la 240 km/h omologat
Rezultatele testelor Profil EfficientGrip Performance:
Testcauciucuri.com
ACE Auto Club Europa (german)
ADAC (german)
ÖAMTC (german)
AUTO BILD (german)
Auto Express
auto motor und sport (german)
AUTOStraßenverkehr (german)
Däcktest Aftonbladet (swedisch)
GTÜ Gesellschaft für Technische Überwachung mbH (german)
GUTE FAHRT (german)
L’Argus de l‘Automobile
TCS - Technik, Umwelt und Wirtschaft (german)

Datorita compusului si caracteristicile unice de constructie, aceasta anvelopa asigura o aderenta foarte buna pe carosabil umed. Tehnologia 3D-Block-Active asigura distante scurte de franare pe uscat.

Aderență clasa A pe carosabil ud. Clasa A1 pentru aderență performantă pe carosabilul ud, clasificarea maximă acordată conform reglementărilor UE.

Consum mai redus de combustibil. Utilizăm tehnologia FuelSaving pentru a crea un nou compus de bază, care reduce disiparea energiei anvelopei. Rezistența la rulare este redusă cu 18%4 ceea ce înseamnă economie de combustibil îmbunătățită și costuri reduse pentru șofat.

Distanțe mai scurte de frânare, pentru un șofat fiabil. Tehnologia ActiveBraking sporește contactul dintre anvelopă și suprafața drumului, pentru distanțe mai scurte de frânare – cu până la doi metri mai scurte (8%) pe drumuri ude2 și 3% mai scurte pe carosabil uscat3.

Frânare îmbunătățită pe carosabil ud și rezistență mai redusă la rulare. Tehnologia WearControl asigură un echilibru optim între aderența pe carosabil ud și rezistența redusă la rulare pe durata de viață a anvelopei.

1*  Clasa A pentru aderența pe carosabil ud se acordă majorității dimensiunilor de anvelope conform Reglementării (CE) nr. 1222/2009, dar evaluarea poate varia pentru anumite dimensiuni. 2  În comparație cu distanța medie de frânare a patru companii concurente de top (frânarea pe suprafețe foarte ude, cu μ înalt, la 80 – 20 km/h). Testată de TÜV SÜD Automotive în Septembrie 2012, la comanda Goodyear Dunlop. Dimensiunea anvelopei: 205/55 R16 91V; autovehicul de test: VW Golf; locațiile testului: Mireval (FR), Papenburg (D) și Garching (D); nr. raport 76249743 3  În comparație cu distanța medie de frânare a patru companii concurente de top (frânarea pe carosabil uscat între 100 – 0 km/h) 4 În comparație cu predecesoarea, Goodyear EfficientGrip.

Rezultatele testelor Profil EfficientGrip Performance

2985 1 ACE Auto Club Europa ACE Auto Club Europa 02/2015 2985 1 GTÜ Gesellschaft für Technische Überwachung mbH GTÜ Gesellschaft für Technische Überwachung mbH 02/2015 2985 2 ADAC ADAC 03/2015 2987 1 AUTOStraßenverkehr AUTOStraßenverkehr 03/2013 2987 1 auto motor und sport auto motor und sport 03/2013 2987 2 GUTE FAHRT GUTE FAHRT 03/2013

Recomandati produsul mai departe

Inapoi la rezultatele cautariiEticheta pentru anvelope / Clasa de eficienta

Label: B-A-68

Etichetare UE anvelope / Clase de eficienta

Uniunea Europeana a introdus prin ordonanta (nr. 1222/2009) etichetarea UE a anvelopelor in mod obligatoriu si identic pentru toate statele membre UE. Este valabila pentru anvelope de automobile, anvelope de utilitare usoare precum si anvelope pentru utilitare grele, care au fost produse dupa data de 01.07.2012.
Anvelopele sunt clasificate in etichetarea anvelopelor UE prin intermediul a trei caracteristici de performanta: eficienta in combustibil(litere de la A la G), aderenta pe umezeala (litere de la A la G)si externa emisie de zgomot (decibel).

Nu sunt afectate de marcarea cu etichete de anvelopa UE urmatoarele: anvelope resapate, anvelope profesionale Off-Road, anvelope de cursa,anvelope cu dispozitive suplimentare pentru imbunatatirea tractiunii cum ar fi d.e.anvelope cu nituri (spikes), pneuri de rezerva de tipul T, anvelope speciale pentru montarea pe vehicule, care au fost inmatriculate inainte de 1. octombrie 1990, anvelope cu viteza maxima admisa de 80 km/h,anvelope cu jante cu un diametru nominal mai mic sau egal cu 254 mm sau mai mare sau egal cu 635 mm.
Cu aceasta ordonanta, UE doreste sa promoveze pe de-o parte eficienta economica si ecologica in traficul stradal, precum si sa mareasca siguranta pe sosea, pe de alta parte sa ofere consumatorului mai multa transparenta a produsului si sa serveasca in acelasi timp ca ajutor activ de luare de decizii.

Specialistii critica faptul, ca eticheta de anvelopa UE reflecta prea putine caracteristici ale produsului. Anvelopele dispun de mult mai multe insusiri de produs importante si relevante pentru siguranta, cum ar fi insusiri de acvaplanare, stabilitatea rularii, durata de viata, caracteristici de frânare pe carosabil uscat si umed, comportamentul in conditii de iarna s.a..
Producatorii de anvelope atrag atentia asupra faptului, ca si in continuare rezultatele de testare ale diverselor institutii si reviste de specialitate ramân un mijloc important de informare pentru consumatorul final. Acestea testeaza de regula nu numai cele trei caracteristici de produs, inscrise pe eticheta de anvelopa UE, ci si pâna la 11 alte insusiri de produs, relevante pentru siguranta.

avantajele noastre

livrare rapida
livrare rapida
30 de zile politica de returnare
30 de zile politica de returnare

metodele noastre de plată

visamastercardamexpaypalbanktransferssl

cauciucurimoto.ro - o ofertă de Delticom AG